Új nyitvatartásunk: Hétfő-szerda-péntek 08.00 - 12.00-ig Kedd-csütörtök. 12.00 – 16.00-ig Köztes időpontban telefon vagyunk elérhetőek.

Rólunk

Az Arteferro Szentendre a rozsdamentes és kovácsoltvas termékek klasszikus és modern motívumaival egészíti ki otthonunkat. 

Cégünk a kovácsoltvas termékek világelső márkájának, az Arteferro magyarországi forgalmazója. Termékeink rendkívül népszerűek azon ügyfeleink számára, akik otthonukat a legapróbb részletességgel kidolgozott kovácsoltvas motívumokkal szeretnék elegánsabbá varázsolni. A modern díszítő elemeket kedvelőknek rozsdamentes termékeink letisztult, egyszerű vonalvezetésével tökéletes választás, hiszen korlátrendszerünk remekül illeszkedik bármilyen beltéri, vagy kültéri környezetbe. Legyen szó akár kültéri, vagy beltéri korlátrendszerről, vagy kapuról, ránk számíthat.

Az Arteferro Szendendre teljes körű, kreatív megoldásokat kínál lakossági felhasználásra kovácsoltvas kerítések, kapuk és korlátok készítéséhez, valamint rozsdamentes korlátok készítéséhez.

rozsdamanetes termékek Arteferro Szentendre
rozsdamanetes termékek Arteferro Szentendre
rozsdamanetes termékek Arteferro Szentendre
rozsdamanetes termékek Arteferro Szentendre
rozsdamanetes termékek Arteferro Szentendre
rozsdamanetes termékek Arteferro Szentendre
rozsdamanetes termékek Arteferro Szentendre

Bizalommal várjuk belsőépítészek, valamint lakberendezők jelentkezését, hiszen mindig nyitottak vagyunk az igazán kreatív ötletek megvalósítására.

Telephelyünk: 2000 Szentendre, Kőzúzó utca 24.

Nyitva tartás:
hétfőtől péntekig: 8:30-16:30
szombat: előzetes egyeztetés alapján

HOGYAN DOLGOZUNK? - A tervezéstől a kivitelezésig

Szerviz és kényelem

A nagy mennyiségű nyersanyag feldolgozásának köszönhetően gazdaságosabban tudjuk előállítani az Arteferro kovácsoltvas elemeket és a rozsdamentes acél termékeinket. Emellett a világ kovácsoltvassal foglalkozó cégei közül az Arteferro-nak van a legnagyobb raktárkészlete, így termékei rövid idő alatt szállításra készek.

Innováció és támogatás

Az új termékek tervezésében minden nap az olasz Arteferro mérnökökből álló csapata dolgozik, hogy kialakítsák a vásárlók számára a legtökéletesebb designt.

Szakembereink minden információt elérhetővé tesznek az Arteferro termékekkel kapcsolatban megkönnyítve a választást és a szakszerű beépítést.

Tapasztalat és minőség

Az Arteferro több, mint 40 éve világelső az építészet területén a félkész kovácsoltvas elemek előállításában és eladásában. A tervezéstől a kivitelezésig minden egyes lépést az Arteferro szakemberei végzik, így garantálja a valódi minőséget!

Védelem és esztétikum

Az Arteferro a kovácsoltvas és rozsdamentes acél elemek tervezésénél kiemelkedő figyelmet fordít vásárlónak igényeire: a védelemre és a szépségre. Ezért az Arteferro egyesíti a hagyományos kovácsoltvas díszek motívumait a legújabb technikákkal és esztétikai újításokkal

Legkeresettebb termékeink közé tartoznak:

  • Kovácsoltvas kerítés elemek
  • Kovácsoltvas korlátelemek 
  • Rozsdamentes csövek
  • Rozsdamentes zártszelvények
  • Saválló acélcsövek